Uthyrningsrum

I föreningen finns ett övernattningsrum som medlemmar i föreningen kan hyra till ett överkomligt pris. Även medlemmar i Ångkvarnen 2 har under vissa förutsättningar möjlighet hyra rummet.

Övernattningsrummet är beläget på Hugingatan med ingång direkt från utsidan. I rummet finns en våningssäng med tre platser + en gästsäng som är utfällbar.  Totalt således 4 sängplatser. Bord och stolar för 6 personer samt ett litet pentry för enklare frukosttillverkning. Kuddar och täcken finns.

Som förhyrare av rummet ansvarar du för städningen och att ingenting stjäls eller går sönder. Skulle olyckan vara framme och något gå sönder får du ersätta detta utöver hyran för rummet. Rummet bokas via kalendern på hemsidan. Det är "först-till kvarn-principen" som  gäller. När du fått en bekräftelse på bokningen av den ansvarige ska hyresavgiften erläggas i förskott. Det är först när du fått bekräftelse på bokningen och erlagt hyresavgiften som reservationen av rummet är klart. Observera att du måste få först en bekräftelse på att det är du som har bokat rummet sen betalar du in pengarna.
För medlemmar i Ångkvarnen 2 gäller andra regler, se fliken BOKNINGSREGLER.

Rummet kan endast bokas 8 veckor i förväg.

I rummet finns städinstruktioner och städmaterial. Följ instruktionerna för allas trivsel. Saknar du något meddela styrelsen eller den som ansvarar för uthyrningsrummet.

Nyckeln hämtas och lämnas till den som styrelsen utsett och som ansvarar för uthyrningen av rummet. Kom överens vid bokningen om hur detta ska gå till.

822