Fordon och parkering

Ångkvarnen har eget garage. Infarten ligger intill Ångkvarnsgatan 12..

Garaget är gemensamt för bägge föreningarna i Ångkvarnen. Portarna öppnas med kodlås med egen kod eller med fjärrkontroll som kan beställas genom styrelsen till ett pris av 1100:-. (Du får tillbaka beloppet med ett avdrag på 100:- per år som du haft fjärrkontrollen när Du lämnar tillbaka en fungerande fjärrkontroll).
Garaget består av två våningar och 88 av totalt 196 parkeringsplatser, varav 3 MC-platser, tillhör Ångkvarnen 1. Det finns möjlighet att mot en avgift få tillgång till laddbox för elbilar/hybrider. I garaget finns också  åtkomst till cykelförråden.

Uthyrning garageplatser

Extra garageplatser finns för uthyrning. Boende i föreningen har första prioritet men platser uthyres även till icke boende i föreningen.
Parkeringsplatserna uthyres genom Aimo Park, tel 077-196 90 00 val 1

Laddning av el- och laddhybridbilar

Det finns möjlighet att få tillgång till laddbox på sin parkeringsplats för att ladda el- och laddhybridbilar. För närvarande (2021-01) kostar det 200:- per månad för tillgång till laddbox plus kostnad för egen elförbrukning enligt gällande elpris. Se regler för för utnyttjande av laddbox: Klicka här!

Parkering utomhus

På gatorna gäller kommunens parkeringsföreskrifter (normalt avgiftsbelagt dagtid) och inkörsförbud/P-förbud på innegården.

804
816