Fordon och parkering

Ångkvarnen har eget garage. Infarten ligger intill Ångkvarnsgatan 12..

Garaget är gemensamt för bägge föreningarna i Ångkvarnen. Portarna öppnas med kodlås med egen kod eller med fjärrkontroll som kan beställas genom styrelsen till ett pris av 700:-. (Du får tillbaka 500:- när Du lämnar tillbaka en fungerande fjärrkontroll).
Garaget består av två våningar och 88 av totalt 196 parkeringsplatser, varav 3 MC-platser, tillhör Ångkvarnen 1. Det finns möjlighet att mot en avgift få tillgång till laddbox för elbilar/hybrider. I garaget finns också  åtkomst till cykelförråden.

Uthyrning garageplatser

Extra garageplatser finns för uthyrning. Boende i föreningen har första prioritet men platser uthyres även till icke boende i föreningen.
Parkeringsplatserna uthyres genom Aimo Park, tel 077-196 90 00 val 1

Laddning av el- och laddhybridbilar

Det finns möjlighet att få tillgång till laddbox på sin parkeringsplats för att ladda el- och laddhybridbilar. För närvarande kostar det 200:- per månad för tillgång till laddbox plus kostnad för egen elförbrukning enligt gällande elpris. Kontakta styrelsen för mer information.

Parkering utomhus

På gatorna gäller kommunens parkeringsföreskrifter (normalt avgiftsbelagt dagtid) och inkörsförbud/P-förbud på innegården.

804
816